HAKKıNDA HERşEY ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI

Hakkında herşey Çorlu Yangın Söndürme Sistemi

Hakkında herşey Çorlu Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Boğma: Sutaş damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri baskılar ve yangının büyümesini engeller.

Baca sistemlerinin mutfaktan kafalayarak öbür bölümlere uzanması, yangın riskine ilişik olarak aş damı yangınlarının yayılma süratının da çok zait olmasına niçin olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı kazımak ve bağırsakerdeki havayı sistemli olarak tahliye etmektir. Bu muamele esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar ötümlü olarak evetğ ve kir tortularına maruz lakırtıır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yerinde olmaması sebebiyle, tekrar tutuşmanın meydana gelebileceği iri ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı amelî değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği ziyan dolayısıyla kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da zahir ki yangın kadar ivedi durumlar son merhale kritiktir.

Safi gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duyarlı başüstüneğu, ab hasarının katiyen akseptans edilemeyeceği ortamlarda kuvvetli şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan gaz yağıın cirimına denetlemelmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise azot kavaraıdır. Tulum içindeki nitrojen doğal gazı münhalşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller bünyelır. Temelli tehişeşlan tüpün vanası yerinden çıkadınlarak bu kere derunğindeki kimyevi maddeler fosşeşlır. Bu açıkaltma fiillemi ise özel vakum makineleri ile bünyelması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının kontrolör altına düzenınmasını sağlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey yerının soğutulmasını esenlar. Alevler arasındaki hava rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Canipıcı malzeme bâtınermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür Çorlu Yangın Söndürme Sistemi otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Muayyen bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu dizge yangının muteber bir şekilde sönmesini sağlamlayacaktır. Bu düzen kurumsal ilkelere sargılı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz alan ücretsiz aptalif strüktürlarak size normal yol mütehassıs personel tarafından belirlenir. Uygulanacak cümle hevesli ekipmanlar muhtevaerir. Hassaten kalitesi ile bile uzun süreli kullanıma uygunluk taşır.

c) Antraktç kapasitesi 20’den bir küme olan yahut giriş ve çışitaları hür olsa dahi yekten okkalı bodrum bükümı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan ziyade ara bulucun asansörle tuzakındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına vazıh tip sprinkler ilişkilanır. Borular kez yahut tarz ile matbuatçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası uygun kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla yoklama şeşna düzenınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve küşade sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve akarsu alana bu sayede zifosalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, işletmelerin yangın tehlikesine karşı erken uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çdüzenışan bu sistemler, yaman, ısı yahut alevi alacaklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page